Duiken en Eco-toerisme op de Seychellen – Duiken Seychellen

Duiken Seychellen
Afrika, All, Duiken Seychellen

Duiken en Eco-toerisme op de Seychellen

Er zijn meer dan 100 verschillende koraalsoorten in de riffen voor de kust, die snel favoriet worden bij snorkelaars en duikers. Serieuze onderwaterfotografen genieten van de onderwater schatten zoals de walvishaaien die meestal tevoorschijn komen in augustus en ook in november. Zorg ervoor dat u uw waterdichte vissenpraatje bij u hebt, zodat u veel plezier kunt beleven aan het identificeren en aanwijzen van de verschillende soorten vissen die uw kant op zwemmen.

Tussen de unieke geologie van de Seychellen en het kaneel-vanilleparfum op de openluchtmarkten ligt ‘s werelds beste plek om te duiken. U kunt een grote verscheidenheid aan onderwaterwezens zien zoals een octopus, een kreeft, er zijn ook verschillende soorten clownvissen en lipvissen. Al deze wezens maken hun thuis temidden van kleurrijke onderwatersponzen en reusachtige rubberachtige leerachtige koralen die uit riffen kunnen oprijzen als de storende bevroren klodders die in een lavalamp te vinden zijn die zeeblauw is.

Omdat de Seychellen een gering aantal duikende bezoekers ontvangen, is het onderwaterleven in hun wateren vreemd genoeg getemd. Schildpadden die dichter bij een duiker komen, dicht genoeg om het masker van een duiker aan te raken; en een adelaarsrog die met duikers meezwemt – dit zijn veel voorkomende bezienswaardigheden die je in de onderwatergrot van de Seychellen ziet. Zeker een verbazingwekkende prestatie in de Seychellen strand is het bezoek van de langverwachte walvishaai, dat is een enorme en gigantische maar onschadelijk zee schepsel dat kleine plankton eet als zijn voedsel. Deze dieren zijn zo dol op de Seychellen dat er een keer een onderwaterfaciliteit was die tot 12 waarnemingen van walvishaaien telde in slechts één enkele dag!

Vanwege de rijke onderwaterschatten zijn de Seychellen een pionier geworden op het gebied van natuurbehoud en ecotoerisme. De Vallee de Mai, gelegen op het eiland Praslin, leeft in de grootste getogen buiteneilanden van de Seychellen. Gasten mogen de Seychellen natuurwandeling ervaren op de Seychellen Mahe, het hoofdeiland. De wandeling kijkt uit over de blauwgroene kustlijn en de uitgestrekte theeplantages.

Als u een ultieme duikervaring wilt beleven, dan zult u nooit teleurgesteld worden in wat de Seychellen te bieden hebben. Neem naast de geweldige duikactiviteit ook wat van uw tijd om de rol van de Seychellen in het ecotoerisme te verkennen en te begrijpen. Op die manier zal je de schoonheid van de natuur beter leren kennen en waarderen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *