Griekenland

All

Beste tijd om te bezoeken

 

8 beste plaatsen om te gaan duiken in Griekenland

Er zijn tal van verenigingen en centra voor het beste duiken in Griekenland. Er zijn verschillende sponsors van deze onderwatersporten die uitrusting leveren om het mogelijk te maken. Top 8 plaatsen om het duiken in Griekenland te ervaren zijn:

 

  1. Nea Kameni – Santorini


Deze vulkaanuitbarsting biedt de beste duikmogelijkheden in Santorini Griekenland. Te midden van het prachtige en serene blauw en wit van Santorini, is deze plek, die door een vulkaanuitbarsting is ontstaan, het meest verbazingwekkende natuurschoon om te zien. Door de geringe diepte is het ook geschikt voor de pas geleerde duikers om dit avontuur uit te proberen en het vertrouwen te winnen van het eerste duiken in Santorini Griekenland.

 

  1. Schinaria – Kreta

Schinaria

 

Deze prachtige structuur gevormd door vulkaanuitbarstingen is het leefgebied van miljoenen zeedieren zoals Octopus, blackfish etc. en geeft u een landschappelijke schoonheid en een gevoel van het zeeleven als u een natuurliefhebber bent. Deze plek biedt u een unieke ervaring van het duiken in Kreta Griekenland, met een overvloedig zeeleven en duizenden soorten unieke wezens om van te genieten. Het heeft kristalhelder water wat u meer dwingt om er in te duiken en een verbazingwekkende ervaring te hebben.

 

  1. Paleokastritsa – Korfoe

Paleokastritsa

 

Het strand bij de kustlijn van Corfu, met zijn kristalhelderheid, biedt de duikliefhebbers een ervaring die ze nooit zullen vergeten. De rotsen en riffen vormen unieke structuren onder water die de duikers een levenslange waterspelervaring bieden, maar door deze complicaties van structuren in het water wordt het soms moeilijk voor de pas geleerde duikers om hun duikavontuur te beginnen. Maar voor de experts in het duiken biedt het hen een spannende avontuurlijke duik in het water.

 

  1. Mirmigi Reef – Lesbos

Mirmigi Rif

 

Als u een natuurliefhebber bent dan is deze plek met een uniek zeeleven en een groot aantal plantensoorten iets dat voor u bedoeld is om uw duikervaring te hebben. Het leven onder water van deze plek is meer van bloemen dan van wezens. Het aantal soorten planten onder water is oneindig en zorgt voor een verrassing in elke hoek van de zee. Met spectaculaire structuren gevormd onder water als gevolg van vulkaanuitbarstingen en de beste beschikbare topografie is deze plek een van de beste duikcentra in Griekenland.

 

  1. Olifantsgrot – Kreta

Olifantsgrot

 

Deze spectaculaire onderwatergrot is de beste plek om te genieten van uw duikervaring. Bestaande uit verbazingwekkend onderwaterleven en de ervaring van unieke scènes van dierlijke resten, vooral olifanten, maken het de unieke plek voor uw scubaduikervaring. De vaste slurf van de olifanten en de overblijfselen van andere dieren hebben een prachtig landschap gevormd als structuur onder het water, wat een prachtige ervaring oplevert tijdens het duiken en het verkennen van de mysteries van de zee.

 

  1. Mykonos – Anna II wrak

Mykonos

 

Ook bekend als het feesteiland van Griekenland, biedt deze plek u een ervaring van niet alleen feesten op het land maar ook onder water door het bieden van de beste speeltuin voor het duiken. Terwijl de wereld danst op de deuntjes van het bruisende nachtleven op het land, verkennen de waterliefhebbers de wereld in het water en hebben plezier in het kijken naar de verschillende wezens die hun leven doorbrengen.

 

  1. Kea – het wrak van de HMHS Britannic

Kea

 

Griekenland, de collectie van de meest verbazingwekkende en mooie eilanden biedt u niet alleen een landschappelijke schoonheid aan het oppervlak, maar laat u ook kennismaken met het betoverende leven op het water. Een plek om uw geavanceerde duikvaardigheden te verkennen, het Brits wrak is de overblijfselen van het schip dat zonk in de kust van Kea. Het is een zware tocht voor beginners en wordt alleen gesuggereerd voor de gevorderde duikers vanwege de creatieve structuren die zich onder water hebben gevormd door het gezonken schip. De rotsen onder het water zijn op natuurlijke wijze uitgehouwen in de prachtige structuur om het te laten lijken op een speeltuin voor duikers.

 

  1. Athene – Aqualized Dive Adventures

Athene

 

Met één kilometer rijden van Athene biedt dit duikcentrum u de beste duikmogelijkheden in de buurt van Athene Griekenland. Met een overvloed aan uitrusting beschikbaar en de experts als de gidsen, biedt dit duikcentrum in Athene je de beste ervaring van het waterleven terwijl je onder water bent. In de aanwezigheid van deskundige gidsen wordt het risico geminimaliseerd en wordt het avontuur verdubbeld.

 

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *