Ontdek een safari van uw leven in Maasai Mara en meer juweeltjes in Kenia voor een vakantie van uw leven!

Duiken Kenia
Afrika, All, Duiken Kenia

Ontdek een safari van uw leven in Maasai Mara en meer juweeltjes in Kenia voor een vakantie van uw leven!

Kenia heeft een verscheidenheid aan boutique en luxe hotels die de meest veeleisende reiziger zullen verwennen? Wist u dat de Keniaanse kust een van de beste plaatsen is voor diepzeevissen en diepzeeduiken? Dat Kenia, na het Congo woud, de grootste variëteit aan vogels heeft (meer dan 1400 soorten) en dat het Kite surfing festival in Mombasa nu al voor het vierde jaar plaatsvindt? Dat Kenia is uitgeroepen tot de beste onontdekte golfbestemming van de wereld? Ontdek nieuwe ervaringen en activiteiten en schep opscheppende rechten voor het buiten de gebaande paden gaan en verder dan strand en safari!

De thuisbasis van de safari heeft nog steeds de meest spectaculaire safari’s, maar het heeft ook veel onontdekte juweeltjes. Als u van water houdt, kunt u genieten van een boottocht door de kreken of actiever worden en extreme sporten beoefenen. Kitesurfen, windsurfen, diepzeevissen, jetskiën, wakeboarden – de lijst is eindeloos. Het koraalrif vormt een perfecte omgeving om te snorkelen en voor wie meer ambitie heeft, om te duiken. U kunt ook het geluk hebben om een walvishaai te zien of zelfs met dolfijnen te zwemmen.

Niet te versmaden, de Great Rift Valley heeft prachtige meren die allemaal wachten om ontdekt te worden. Lake Bogoria met warmwaterbronnen die een ei kunnen koken! Lake Baringo met de meeste waargenomen vogels in Kenia in een dag – 450 in 24 uur; Lake Nakuru met het meest schitterende uitzicht van roze flamingo’s – bekijk ze in majestueuze vlucht formaties. Lake Naivasha, de eerste luchthaven van Nairobi, is perfect voor dat huwelijk aan het meer, zolang je de nijlpaarden niet erg vindt als toeschouwers terwijl jullie elkaar het jawoord geven.

Wees tussen augustus en oktober getuige van de grote trek in Maasai Mara. Zweef over de Maasai Mara in een heteluchtballon, om bij terugkomst op de grond te worden verwelkomd met een heerlijk champagneontbijt. Slaap onder sterrenbedden en luister naar het brullen van de leeuwen in de nacht. Er zijn ook verschillende eco-lodges in Kenia waar u uit kunt kiezen. En als natuurbehoud u na aan het hart ligt, Lewa Conservancy heeft gidsen met encyclopedische kennis van de diverse wilde dieren. U krijgt ook de kans om een Maasai manyatta te bezoeken – zo komt u dicht bij de rijke diepgang van de cultuur in Kenia.

Misschien bent u een filmliefhebber en wilt u de verschillende locaties volgen waar films zijn opgenomen. Van Karen Blixen’s ‘Out of Africa’ tot John le Carre’s ‘Constant Gardener’ zult u een opwindende tijd hebben met het traceren van uw favoriete films. Je reist door verschillende delen van Nairobi en verder naar de verre kusten van Lake Turukana, dat het meest verbazingwekkende jadekleurige water heeft tegen een achtergrond van zwarte vulkanische rotsen. En wat is een reis naar Kenia vandaag zonder een bezoek aan het voorouderlijk huis van de nieuwste beroemdheid die de wereld stormenderhand veroverd heeft – Barack Obama. Wanneer u in de voetsporen van de sterren bent getreden, kunt u genieten van de zonsondergang vanaf uw balkon met uitzicht op Mfangano Island in Lake Victoria.

Voor de veeleisende reiziger die voor de eerste keer naar Kenia gaat, is er veel te ontdekken. Voor de kenner van Kenia is er nog meer te ontdekken. Safari Njema!

Nyaruita Gateri is de Marketing Directeur van Journey Kenya. Nyaruita heeft gereisd naar alle uithoeken van Kenia en meer dan 40 landen in vijf continenten. Ze kent Afrika, Safaris, Watersporten, Muziek, Keniaanse cultuur goed. Journey Kenya is de enige online boeking en betaling service voor luxe en boutique hotels en lodges in Kenia. Boek uw vakantie online op http://www.journeykenya.com Het is de meest uitgebreide website met hotels in Kenia die diverse ervaringen en activiteiten bieden, zoals safari’s, het zien van Keniaanse dieren, diepzeevissen, duiken, abseilen, extreme sporten, golf, bergbeklimmen, huwelijksreizen, romantische uitjes, strandvakanties en veel dieren spotten. U bent slechts 4 klikken van uw beste waarde vakantie in boutique accommodatie op iconische bestemmingen in Kenia, zoals de spannende Maasai Mara, Amboseli, Samburu, Tsavo, Lake Victoria, Lamu, Malindi, Mombasa, Nairobi, de Rift Valley, Nakuru, Naivasha, Baringo, Mount Kenya, Meru, Shimba heuvels, Lewa Conservancy om er maar een paar te noemen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *