Scuba Duiken in de Filippijnen – Een Unieke Ervaring

Duiken Filipijnen
All, Azië, Duiken Filipijnen

Duiken in de Filippijnen is een van de meest prachtige activiteiten die u in uw leven kunt doen. Dit is een unieke ervaring die u zich altijd zult herinneren. De Filippijnen wordt ook wel de Republiek der Filippijnen genoemd. De natie bestaat uit meer dan zevenduizend verschillende eilanden. Deze eilanden bestrijken een gebied dat is verspreid over 300.000 vierkante kilometer.

Duiken in de Filippijnen kan op elk moment van het jaar gedaan worden. Deskundigen vragen echter meestal aan de toeristen om de moessonmaanden te vermijden voor deze sport. De moessonmaanden lopen van juli tot september. Duiken in de Filippijnen kan worden onderverdeeld in 5 primaire regio’s. Deze omvatten de volgende hieronder opgesomde:

– Luzon
– Palawan
– Puerto Galera
– Suluzee
– Visayas

De basisduiksport in de Filippijnen kan worden beoefend in grotduiken met zoet water in de binnenmeren. U kunt ook een kans krijgen om vele prachtige koraal rif muren te zien. De Visayan eilanden worden beschouwd als de beste plek om te duiken in de Filippijnen. Het is gelegen in het centrale punt van de archipel. Moalboal en Bohol staan bekend als de meest populaire duiklocaties op de Visayan-eilanden. U kunt ook genieten van de tijd van uw leven tijdens een bezoek aan een verscheidenheid van andere duikspots in de Filippijnen, zoals die rond Puerto Galera. De Canyons hier is beoordeeld als een ‘must do’ duik door scuba duikexperts. Je kunt genieten van driftduiken door de 3 populaire diepe canyons. Onderwater wonderen zoals jacks, tonijn, barracuda’s en trevally zullen uw duikervaring gewoon ongelooflijk maken.

In een notendop, duiken in de Filippijnen wordt altijd beschouwd als een water avontuurlijke sport van de hoogste normen. Het voldoet aan alle principes van een hard core scuba duiker. De plaats is even plezierig en opwindend voor beginneling en professionals. Duiken is een fantastische sport en het wordt nog leuker als het op de Filippijnse eilanden wordt beoefend.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *