Duiken met haaien in Zuid-Afrika – Spanning & Avontuur

Duiken Zuid Afrika
Afrika, All, Duiken Zuid-Afrika

Duiken met haaien in Zuid-Afrika – Spanning & Avontuur

Zuid-Afrika staat bekend als de topbestemming voor het duiken met haaien – in het bijzonder in Gansbaai – een klein vissersdorpje in de Westkaap en het dichtstbevolkte gebied voor Great White Sharks in de wereld. Haaien kijken / duiken is het hele jaar door een activiteit, maar duiken tijdens de wintermaanden in Zuid-Afrika is de beste tijd.

Er zijn veel touroperators in Zuid-Afrika die kooiduiken met haaien aanbieden. Velen van hen bestaan al heel lang en zijn zeer ervaren, zodat u de veiligste en best mogelijke ervaring krijgt.

U hoeft ook niet de kooi in om de haaien te zien; u kunt van deze ervaring genieten op de boot zonder het water in te gaan! Het uitzicht is het hele jaar door uitzonderlijk. Houdt u er rekening mee dat de meeste bedrijven dezelfde prijs rekenen, ongeacht of u in de kooi gaat of vanaf de boot kijkt.

Echter, voor de ervaring van je leven, is de kooi de manier om echt dichtbij en oog in oog te staan met een grote witte haai. De haaien kunnen af en toe met hun staart tegen de kooi komen, maar vrees niet – de haaien vallen de kooien nooit aan. Het mooie van kooiduiken is dat je niet hoeft te weten hoe je moet duiken of zelfs maar een diploma hoeft te hebben om dit te kunnen doen. De kooien zijn aan de zijkant van de boot bevestigd en drijven aan de oppervlakte. Er wordt gedoken bij toerbeurt en sommige tochten hebben zelfs een videograaf bij zich om deze onvergetelijke ervaring vast te leggen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *