Kom naar Mafia Eiland – Duiken Zanzibar en Mafia Eilanden

Duiken Zanzibar en Mafia Island
Afrika, All, Duiken Zanzibar en Mafia Island

Kom naar Mafia Eiland

Hoewel de naam misschien een beetje intimiderend klinkt, is er zeker geen reden om je zorgen te maken, want Mafia Eiland biedt de beste activiteiten en tours voor elk avontuur waar een toerist naar hunkert. Kom naar Mafia Eiland en zie zelf wat deze verborgen schoonheid te bieden heeft:

Koraal, koraal en nog eens koraal!

Als het gaat om biodiversiteit en zeetoerisme, heeft Mafia Island een van de rijkste verzamelingen van zeedieren, waaronder koralen. De Zanzibar archipel is eigenlijk een verzameling eilanden, maar Mafia krijgt de hoofdprijs als het gaat om mariene biodiversiteit, waardoor het de perfecte plek is voor duikers om de wereld eronder te gaan verkennen. De bloeiende industrie van diepzeevissen is een bewijs van de overvloed van het mariene leven in het gebied en onder de dingen die je zult zien in deze wateren zijn de schattige manatee en de gentle giants – de groene zeeschildpadden die nestplaatsen hebben op het eiland, zelfs de niet-duikers zullen genieten van een reis op zee, want er is veel te zien en te doen terwijl je op het water bent. U kunt snorkelen of gewoon in het koele, schone water van Mafia duiken.

Vogels!

Omdat het eiland relatief nieuw is in de toeristische scène van Tanzania, heeft het een ‘ongerepte’ aantrekkingskracht op het landschap, waardoor het ideaal is voor toeristen die even willen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven of gewoon willen ontspannen en loungen in een resort of lodge op Mafia Island. Een andere rustige en meer passieve activiteit die je op het eiland kunt doen is vogels kijken. De weelderige bossen en vlakten van Mafia zijn een ideale broedplaats voor vogels en de beste tijd om vogels te kijken is ‘s nachts wanneer de zeldzame en exotische vogels tevoorschijn komen om te eten en te spelen. Hier ziet u unieke balts en paringsrituelen die u zeker versteld zullen doen staan. Mafia Island is inderdaad het ultieme paradijs voor vogelliefhebbers!

Het gemakkelijke leven

Mafia Eiland is de perfecte plaats voor degenen die behoefte hebben aan rust en stilte. Het kan je eigen privé-uitje zijn als je een verblijf boekt in een van de herbergen, lodges of resorts die op het eiland aanwezig zijn. De accommodatie is goed uitgerust met alle voorzieningen die een toerist nodig kan hebben, en biedt tegelijkertijd een omgeving met een ontspannen sfeer. Stress en alle andere dingen die u zorgen baren zullen vergeten worden zodra u zich onderdompelt in de eenzaamheid van Mafia Island.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de dingen die je kunt doen tijdens een verblijf op Mafia Island. Verveling is hier onbestaande, en iedereen zal zeker iets te doen vinden op dit eiland.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *